Jacobsson lämnar för Brynäs

Idag går Aftonbladet ut med uppgifterna om att Robin Jacobsson lämnar Luleå Hockey för spel i Brynäs. Anledningen ska vara att Robin varit missnöjd med det förtroende han har fått, samt att Dean Kukan kommit in sent i laget och fått en större roll än honom.
 
Om det stämmer tycker jag personligen att det är riktigt tråkigt. Robin har inte levt upp till de höga förväntningar som ställdes på honom inför säsongen. Men i ett slutspel är hans fysik och hårda spel en tillgång för vilket lag som helst. 
 
***
 
Det är, som bekant, sista januari idag och fönstret stänger inatt. Så det lär hända en hel del grejer under dagen och kvällen, och jag ska försöka hålla bloggen så uppdaterad som möjligt om några nyheter om Luleå Hockey dyker upp.
 
Men vi får inte glömma att det ska spelas ishockey ikväll också. Luleå gästar Modo, ett lag som man har haft svårt för. Luleå och Modo är två lag som har visat god form på slutet, så det kan nog bli en riktigt sevärd match i Ö-vik ikväll. 
 
***
 
Kim Hirschovits var friskförklarad igår, men finns enligt uppgifter inte med på bussen ner till Ö-vik. Skumt. Kan Hirschovits också vara på väg bort? I så fall borde en ersättare presenteras under dagen.
 
Nåväl, det räcker med detta så länge. 
 
// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0