En pinne i Ö-vik

Luleå fortsätter att ha problem med Modo. Idag förde man spelet, skapade betydligt fler målchanser än hemmalaget, men fick "bara" med sig en poäng.
 
En poäng på bortais är alltid okej, men med de chanser som Luleå radade upp ikväll borde alla tre poängen hamnat i Norrbotten.
 
Positiva saker som jag tar med mig från kvällen är Dean Kukan som gjorde en riktigt bra match. Fint passningsspel och säker i sitt agerande ute på isen.
 
Johan Gustafsson fortsätter att vara grymt stabil i målet. Helt klart viktigt med en bra målvakt i det kommande slutspelet. 
 
Linus Persson fick äntligen göra mål igen och ser ut att trivas med bröderna Abbott. Senast Linus nätade var just mot Modo, den åttonde december, i Fjällräven center då också. 
 
Hela laget ser ut att få in mer och mer energi i spelet för varje match som går, och farten man har är riktigt bra och Luleå känns svårfångade när de kommer i anfallsvågerna. 
 
Bästa kedjan ikväll, var precis som de senaste matcherna, Pyörälä, Klasen och Hedman. Den kedjan skapade längst och bäst anfall och det känns som en perfekt mix av spelare i den kedjan.
 
Klasen som kan hålla i pucken och stå för det kreativa. Hedman, en stridsvagn som bara kör, men som också kan hålla i pucken och fördela den till sina kedje-kamrater. Också Pyörälä, en måltjuv av högsta kvalité.
 
Nu väntar Brynäs hemma på lördag innan det är dags för landslagsuppehåll. Med tanke på Gävle-lagets form borde det bli tre poäng för Luleå.
 
// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0