Skön seger mot Modo

Luleå besegrade Modo ikväll i en dramatisk och mycket underhållande match i Coop Arena.
 
Glädjeämnen i hemmalaget var Abbott-kedjan med Vihko som tredjelänk. Riktigt fungerande då kedjan fick ännu mer fart och tog sig enklare in på mål än man gjort tidigare.
 
Linus Persson fick sätta sitt första mål i Luleå-tröjan, och vilket mål sen. Inget kladd utan upp med pucken i nättaket stenhårt. Inga funderingar där inte. Linus såg riktigt bra ut i den gamla omgivningen med Olausson och Koivisto.
 
Pavel Skrbek fortsätter att imponera med sitt prickfria spel, dessutom blev tjecken målskytt ikväll. Inte det vackraste målet som skådats i Coop Arena, men ack lika betydelsefullt.
 
Publiksiffran 4389 åskådare var inte bra, men vi som var på plats skapade en ruskig stämning då det ständigt var bra tryck i arenan.
 
Kvällens bästa ramsa: "Modo sjunker som en Steen".
 
David Rautio storspelade och gjorde några galna räddningar i andra perioden och såg till att Modo inte lyckades kvittera Luleås 2-1-ledning. Johan Gustafsson har helt klart konkurrens om förstaspaden i vinter.
 
Till det enda tråkiga då. Toni Koivisto ska enligt uppgifter ha hoppat på kryckor efter matchen med en befarad fotskada. Hoppas det inte är något allvarligt.
 
***
 
Nu är det bara att ladda om inför en ny hockeyfest på fredag då Luleå möter Färjestad.
 
God natt.
 
// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0