Ruskigt stark seger

Det var en riktigt het och känsloladdad match som utspelade sig ikväll mellan Luleå och Färjestad. Luleå vann rättvist med 4-2 efter att ha gått ifrån till 2-0 tidigt och sedan släppte man aldrig ledningen till Färjestad.
 
Janne Sandström gjorde två mål ikväll vilket var riktigt roligt att se. Dessutom är det inte bara det offensiva spelet som fungerar för Öjeby-sonen, jobbet i egen zon sköter Luleå-veteranen föredömligt också.
 
Sami Sandell gjorde en mycket bra comeback och kommer bli bättre och bättre ju mer matcher han får i benen.
 
Pavel Skrbek förtjänar mängder med beröm. Tjecken är Luleås riktiga pelare i defensiven, positionssäker och prickfri match efter match.
 
Linus Persson har fått igång målskyttet ordentligt. Nytt skott upp i nättaket idag. Kommer bli många snygga strutar från Linus klubba i vinter.
 
Stort grattis till Robin Jacobsson som fick göra sitt första elitseriemål idag då han dundrade in ett slagskott från backplats bakom en chanslös Alexander Salak i FBK-målet.
 
Johan Fransson var riktigt bra idag. Nu är det bara poängen som saknas.
 
I stort sett gjorde hela laget en gedigen arbetsinsats då man fick hyfsad utdelning  på sina målchanser. I andra perioden hade Luleå en del farliga chanser att gå ifrån till 4-0, men det ville sig inte.
 
Nu är Luleå spellediga till på tisdag då den sista gruppspelsmatchen i European Trophy ska spelas. Luleå möter Berlin.
 
Se till att vara där då gott folk.
 
I det tyska laget spelar nämligen två av världens absolut bästa spelare i form av Claude Giroux och Daniel Briere. Det är inte ofta man får chansen att se sådana världsstjärnor live på en is så nära oss.
 
Ett hett tips. Köp biljett NU!
 
God natt.
 
// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0