Inför toppmötet mot Hv71

Ikväll kommer alltså serieledarna Hv71 på besök till Coop Arena. Det är bäddat för en intressant och mycket sevärd tillställning.
 
Luleå gör om en del i kedjorna inför kvällens match. Linus Klasen kommer att gå in och spela med bröderna Abbotts. Anton Hedman är nämligen förkyld och kommer med största sannolikhet inte till spel.
 
Men förändringarna skulle enligt Bulan ändå ha gjorts och beror alltså enligt Luleå-tränaren inte på Hedmans frånvaro. Karl Fabricius och Kim Hirschovits får en ny kedjekamrat i form av Joonas Vihko.
 
Det blir spännande att se hur detta slår ut. Spontant känns det som att man måste ge det några matcher innan man kan dra några större slutsatser av detta.
 
Klasen med Abbotts kan lyckas, men det kan bli en dunderflopp också. Personligen ser jag fram emot att se Klasen med Abbotts och jag tror att det kan bli riktigt bra.
 
Samtidigt tycker jag också att det är trist eftersom Hedman, som hittills har varit säsongens stora utropstecken i Luleå, kuggat riktigt bra med Cam och Chris under säsongsinledningen.
 
Hur som helst blir det en riktigt intressant match ikväll där Luleå får sig en riktig värdemätare.
 
Johan Gustafsson vaktar målet.
 
// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0