Inför kvartsfinal 1

Så var det lördag. Solen skiner och vädret riktigt andas SM-slutspel. Idag börjar kampen, kampen om SM-Guldet. Klockan 15.00 släpps pucken i den första kvartsfinalen mellan Luleå-AIK och Skellefteå-Modo.

Jag kommer självklart att befinna mig i Coop Arena i eftermiddag, och det kommer bli riktigt häftigt. Det är något speciellt med slutspelshockey, det går inte att komma ifrån.

Luleås lagledning är väldigt hemlighetsfulla med laguppställningen, men i princip alla förutom Cam Abbott ska vara tillgängliga för spel idag. Konstantin Komarek fick en smäll mot huvudet i gårdagens J-20-match men skulle ändå ha stått över idag.

Vem som vaktar målet i hemmalaget vill man inte heller avslöja. Men jag tippar på att det blir Johan Gustafsson. Killen har TRE hållna nollor mot AIK denna säsong. Det vore väldigt konstigt om inte han fick inleda kvartsfinalserien idag.

För Luleå blir det enormt viktigt att tidigt få hål på Viktor Fasth i AIK-målet. Man får inte låta han växa ut som ett monster redan från början. Då kan detta bli en tuff resa för Luleå.

15.00 släpps pucken, vi ses i Delfinen!

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0