Fälth sköt miljonen till Luleå!

Spel 4 mot 3, en riktigt underhållande match som var mållös efter tre perioder. Sudden, spel i AIK:s zon, PANG!

Elias Fälth avgjorde i sudden death med sitt 0-1-mål. Skellefteå förlorade med 3-2 mot Linköping och därmed vinner Luleå Hockey grundserien säsongen 2011/2012. Enormt starkt att säkra segern och miljonen med två omgångar kvar.

Vill också skicka ett stort tack till Linköpings HC. För fyra år sedan avgjorde Linköping i sudden mot Mora och räddade Luleå undan en kvalserie. Nu besegrar man Skellefteå och krigar något så enormt i slutet.

Man blir glad.

Att Pär Arlbrandt stänker dit det matchvinnande 3-1-målet i mitten på tredje perioden är som en saga för bra för att vara sann. För fyra år sedan var det den förra Luleå-spelaren Tomas Surovy som sänkte Mora IK, ikväll klev en annan före detta Luleå-spelare fram.

Jag tror inte på slumpen, bara så ni vet.

Derbyt på lördag mot Skellefteå kommer bli underbart. Ska åka ner med Luleåfans, och vilken stämning det kommer vara i bussarna.

Matchen kommer inte spela någon roll. Seriesegrarna kommer anlända till Västerbotten glada, och lämna länet ännu gladare.

Luleå Hockey kommer vara Sveriges bästa ishockeylag efter 55 spelade omgångar.