Jaakola ut - Skrbek in

Finske backen Topi Jaakola lämnar Luleå Hockey för spel i KHL. Topi förlängde sitt kontrakt med Luleå i våras men har nu valt att åberopa en klausul i sitt kontrakt som nu gör det möjligt för honom att skriva kontrakt med en KHL-klubb.
 
- Jag och min fru har haft det underbart i Luleå och med Luleå Hockey, där jag har haft den stora förmånen att få ingå i ett lag där alla hela tiden verkligen gett allt för varandra – precis som det skall vara i ett elitlag – och där har våra coacher och främst Jonas Rönnqvist varit en starkt bidragande orsak till att vi alla ”kommit till jobbet varje dag”, säger Jaakola till Luleå Hockeys hemsida.
 
Jaakolas ersättare är redan klar. Det är den mycket välkände tjeckiske backen Pavel Skrbek som nu återvänder till Luleå för spel en tredje gång i sin karriär. Kontraktet är skrivet på två år.
 
Vi har haft en löpande dialog med Pavel och han har verkligen velat komma tillbaka till Luleå igen. Så när situationen med Jaakola uppstod så kändes det jättebra att vi snabbt kunde hitta en lösning tillsammans. Skrbek har varit en av tränarnas önskespelare och som vi ser som en väldigt allround och effektiv back, säger sportchefen Lars "osten" Bergström till klubbens hemsida.
 

Tack för allt Topi!
 
// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0