Fabricius och Svensson in

Det var då ingen lugn start på första dagen efter semestern. Nu på morgonen presenterade Luleå Hockey att man gjort klart med två spelare. Det handlar om energiforwarden och den enorma publikfavoriten Karl Fabricius som återvänder till Luleå Hockey efter ett år i KHL.
 
Den andra är backen Fredrik Svensson, som även han har ett förflutet i Luleå Hockeys sedan tidigare.
 
Osten om värvningarna:
 
- Att åter kontraktera Fabricius är en bra lösning för oss. Fabbe är en erfaren spelare med ett enormt hjärta för Luleå. Han är en allround och användbar spelare som kommer att betyda mycket för laget med sitt goda ledarskap.
 
- Svensson är en spelare som varit i Luleå Hockey tidigare och som då var väldigt uppskattad för sitt spel och sin personlighet. Han är en allround, gedigen och fysisk back som kommer att hjälpa oss ytterligare med att få stabilitet i vårt försvarsspel.
 
Värvningen av Karl Fabricius är jag riktigt nöjd över. En härlig människa och en bra spelare som alltid ger hundra procent på isen och som dessutom är en ledartyp med Luleåhjärta som jag tycker saknades under vårens slutspel.
 
Att Fredrik Svensson kontrakteras känns mer som en skräll. Men det återstår att se vad han kommer tillföra, men man vet vad han är bra på. Fysiskt spel och att stå upp för sina lagkamrater.
 
Två saker är helt säkra:
 
1. Luleå har en betydligt bredare trupp i år jämfört med ifjol, och man kommer klara av skador på ett bättre sätt denna säsong.
 
2. Luleå kommer inte väga lätt i år. Det behöver man bara titta på backsidan för att kunna konstatera.
 
// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0