Tam insats

Timrå fortsätter att passa Luleå dåligt. Dert blev bara en poäng igår efter ett onödigt poängtapp då Timrå kvitterade med endast tre sekunder kvar av tredje perioden.

Luleå började bäst och spelade med stort självförtroende, men Timrå utnyttjade Luleås misstag skoningslöst och hade en 0-2-ledning efter första tjugo.

Men Luleå kom ikapp i andra till 2-2, och när Karl Fabricius satte 3-2 i mitten på tredje perioden kändes det som att det skulle bli tre poäng även denna gång.

Men Timrå visade en ruskig krigarinställning och lyckades få med sig två poäng efter att Per Hallin blivit enda målskytt i straffläggningen.

Det var en klassisk "mellanmatch" av Luleå då man varken spelade bra eller dåligt. Tempot var lite lägre i spelet än vad det varit de senaste matcherna och hungern efter poäng var något större i bortalaget från Medelpad.

Det är bara att glömma detta och ladda om inför ny hemmamatch på tisdag då Luleå tar emot Frölunda.