Matchs sju på lördag - häftigt!

Ja vi får en sjunde och helt avgörande semifinal på lördag mellan Skellefteå och AIK i Skellefteå Kraft Arena. Detta efter att AIK ikväll besegrat Skellefteå med 2-1, båda hemmamålen gjorda av Robert Rosén.

Skellefteås mål gjordes av Bud Holloway.

Det märktes att det var vinna eller försvinna som gällde för AIK som efter en trevande förstaperiod kom ut och tog tag i matchen i andra och tredje perioden.

Framburna av sin helt enorma hemmapublik kunde alltså "gnaget" hålla undan och få till en sjunde avgörande match på lördag, självaste påskafton. 

Riktigt häftigt.

Det ska bli intressant att se hur matchen kommer arta sig. Jag är ganska säker på att det inte kommer bli nå 5-1 eller 8-2 som de två senaste matcherna i Västerbotten. Båda lagen kommer sälja sig otroligt dyrt för att nå final och det kan inte bli bättre än så här.

Jag som neutral åskådare är riktigt glad över att AIK vann ikväll och fick fram en sjunde avgörande match. En match sju är bland det häftigaste man kan uppleva inom ishockey.

Men gladast över denna sjunde match på lördag är Brynäs. Klubben har varit klara för final sen i tisdags och kan bara sitta och njuta av att se hur Skellefteå och AIK krämar ur varenda gnutta energi ur samtliga av sina spelare ikväll, och inte minst - på lördag.

// Berra 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0