Detroit utslaget

Jag tippade på förhand att Nashville skulle slå ut Detroit Red Wings. Men att man skulle göra det så pass enkelt som med 4-1 i matcher hade jag aldrig kunnat tro. En matchserie ljuger aldrig och Nashville är ett bättre lag och är värda att vara vidare till nästa runda, som första lag i slutspelet dessutom.

Imponerande.

I Detroit känns det som att man kommer städa en del nu. Nicklas Lidström har med största sannolikhet gjort sin sisa match i Red Wings-tröjan.

Dessutom måste Detroit värva en riktig förstamålvakt. Jimmy Howard är en okej målvakt, men absolut ingen som vinner matcher åt sitt lag.

***

I nattens andra match reducerade Pittsburgh till 3-2 i matcher mot Philadelphia då man vann på hemmaplan med samma siffror. Flyers hade 3-0 och matchboll på hemmais onsdags, nu har man förlorat två raka och frågan är:

Börjar Philadelphia darra nu?

I natt var det inget snack om vilket lag som var bäst. Även om det "bara" blev fem mål i matchen och var väldigt jämn resultatmässigt så imponerade Penguins som hade kontroll på händelserna hela tiden.

Nästa match går i Philadelphia på söndag, och det känns som att det mycket väl kan bli en game seven här.

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0