Ny förlust - och samma matchbild

Luleå tappade 0-1-ledningen som man skaffat sig efter en väl genomförd förstaperiod borta mot Frölunda, och förlorade med 2-1.

Återigen spelar Luleå ishockey i en period och sedan tar motståndarna över initiativet. Det hände mot Växjö i torsdags och det hände mot Frölunda ikväll.

Hos gästerna är det, precis som senast, ett fåtal spelare som lyckas få godkänt. David Rautio agerade bra i målet och såg stabil ut. Joonas Vihko jobbade hårt över hela banan och hade ett ribbskott från 2-2 i den tredje perioden.
Sebastian Enterfeldt och Topi Jaakola är två andra spelare som skötte sig okej. Hos resten av laget finns massor mer att utkräva. Johan Harju gjorde visserligen Luleås enda mål ikväll, men bortsett från det var han osynlig.

Nu kommer det ett mindre "uppehåll" då det inte är match för Luleå föräns på torsdag, då gästar Djurgården Coop Arena. Nu har man några dagar på sig att svetsa samman laget ännu mer och träna på de detaljer som inte fungerat i de två inledande matcherna.

"Bulan", Åkerström och Rönnqvist - ni har det ni gör i veckan.