Luleå vann - känslorna sitter kvar

Luleå vinner kvällens match mot Djurgården med 2-3 och därmed lever hoppet om slutspelet i Österrike i december månad.

Djurgården tog ledningen i den första perioden och höll den perioden ut. I den andra perioden gjorde Luleå två snabba mål genom Damien Fleury i powerplay och Sebastian Enterfeldt framspelad av Kim Karlsson och Konstantin Komarek.

I tredje perioden kvitterade Djurgården innan Damien Fleury kunde göra sitt andra mål för kvällen. 16.09 stod matchuret på när fransmannen satte 3-2 i powerplay och sköt segern till Luleå.

Oerhört skönt med seger och även om det bara är försäsong så smäller segrar mot lag som Färjestad och Djurgården alltid högt.

Matchen avslutades med ett stort slagsmål i samband med slutsignalen där alla spelare från båda lagen var inblandade. Känslorna från vårens kvartsfinalserie sitter kvar.