Växjö slog Brynäs

Brynäs gjorde en blek insats mot Växjö ikväll. Hemmalaget kunde rättvist vinna med 3-1 efter att Tomi Kallio sattit spiken i kistan genom mål i tom kasse med tolv sekunder kvar.

Det var mållöst inför sista perioden, mycket tack vare storspel från de bägge målvakterna Niklas Svedberg och Martin Gerber.

Det var en underhållande match där Växjö gick upp till 2-0 i den tredje perioden. Brynäs fick dock lite tursamt in en reducerings-puck med drygt två minuter kvar att spela. Strax efteråt var man även riktigt nära att kunna kvittera genom Johan Larsson som i princip hade öppet mål, men Gerber var ivägen.

Istället slutade det som sagt med mål i tom kasse och tre poäng till Småland. Imorgon rullar elitserien vidare, då finns jag som vanligt på plats i Coop Arena då Luleå möter Linköping.