Usel insats

Såg första och andra perioden av dagens match mot Modo. Och efter det som jag såg och efter det jag har läst så gjorde Luleå en riktigt dålig insats nere i Ö-vik. Modos seger med 3-1 ska ha varit fullt rättvis.

Luleås offensiv fortsätter att haverera. Defensiven fungerar ypperligt, men Luleå måste få igång det offensiva spelet inom en snar framtid.

Jag tycker "Röken" och "Bulan" ska möblera om och pröva lite olika formationer redan nu under den kommande veckan då man är spellediga fram till på torsdag. Man ser tydligt att det för tillfället saknas driv i truppen och den där inställningen som gjorde laget så framgångsrikt i fjol lyser med sin frånvaro.

Finns inte så mycket mer att säga. Det är bara gnugga på och ta nya tag, för någon gång kommer det lossna. Det måste det göra.

***

Skellefteå är bra just nu. Ikväll vann man borta mot Djurgården med 1-3. Erik Forsell gjorde två mål och såg till att Skellefteå gick upp i serieledning.

***

Färjestad tog ikväll säsongens första tre-poängare efter att man besegrat Frölunda med 2-1. Oj vilken lättnad det ska vara i det där laget just nu.

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0