Linköping har problem

Har sett Linköping-Skellefteå ikväll, en match som gästerna från Västerbotten ganska enkelt kunde vinna med 3-6. Skellefteå gör en riktigt bra match då man åkte skridskor och visade upp ett kreativt anfallsspel. Anders Forsbergs mannar verkar ha prickat in toppformen lagomt till derbyt på torsdag.

Skellefteå gjorde det jättebra ikväll, men jag måste även ta och fråga vad det är som händer i Linköping. Uruselt försvarsspel och målvakter som inte imponerar.

Det var rent utsagt ett pinsamt försvarsspel som hemmalaget visade upp ikväll. När man inte är speciellt effektiva i målskyttet heller, blir det svårt att vinna matcher.

***

Intressant nyhet om Frölunda som kommit fram under kvällen. Göteborgs ishockey-stolthet har tvingats att ta ett lån på 20 miljoner kronor för att klara undan föreningen från konkurs redan i december. 

Läs mer om detta HÄR 

***

Imorgon tisdag är det dags för hemmamatch i Coop Arena. Det är ett Timrå i uppåtgående form, med en glödhet Jonte Hedström, som möter ett stärkt Luleå efter 1-3-segern borta mot Hv71 i fredags. Räkna med dramatik, fart och heta känslor i Coop Arena imorgonkväll.

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0