Krigarseger mot LHC

Då var man tillbaka på hemmaplan igen och här kommer lite korta tankar kring torsdagens bortamatch mot Linköping. Luleå vann med 1-2 efter att man gjort en fantastisk insats då man krigade ner Linköping och knep alla tre poäng.

Efter matchen mot Färjestad efterlyste jag mer "smutsiga" bortasegrar, och fick svar på tal direkt. Segern var inget annat än smutsig, välbehövlig, men också fullständigt rättvis.

Luleå har fortsatt problem med målskyttet då det även denna match brändes en massa klara målchanser från gästernas sida. Simon Hjalmarsson var tillbaka efter skada och blev hjälte med sitt 1-2-mål i mitten av den tredje perioden.

Elias Fälth gav Luleå ledningen i den första perioden. Skönt för Elias att äntligen få spräcka målnollan för den här säsongen.

Daniel Gunnarsson spelar sin livs ishockey för tillfället. Lugnt, stabilt och är otroligt kylig i stressade situationer.