Inför Linköping-Luleå: Hjalmarsson tillbaka

Ikväll gästar Luleå Cloetta Center för match mot Linköping. Det är en mycket intressant och viktig match med tanke på att Linköping ligger femma, endast en poäng före Luleå som placerar sig på sjätte plats i tabellen för tillfället.

Hos gästerna är Simon Hjalmarsson tillbaka efter sin hjärnskakning. Annars är det en hel del frågetecken gällande kvällens trupp. Kim Karlsson fick ett bakslag på sin skada under senaste matchen mot Färjestad och är osäker till spel ikväll.

Daniel Mannbergs knä var svullet i tisdags efter tacklingen som han fick mot Färjestad men det ska inte ha varit så allvarligt. Finns chans till spel för Mannberg redan ikväll.

Säkert är i allafall att David Rautio vaktar kassen och att Sami Sandell är tillbaka i laget efter febersjukdom.

Tre spelare som till hundra procent inte spelar är: Cam Abbott, Lukas Kilström och Johan Fransson.

Tror det kan bli en riktgit rolig match ikväll och det känns som att det är dags för en tre-poängare på bortais nu. Jag tror den kommer ikväll.

Kommer åka bort i eftermiddag och se matchen på annan ort. Jag kommer även vara borta under hela morgondagen så ett inlägg efter matchen kan dröja ända till lördag. Förhoppningsvis dyker det upp natten mellan fredag och lördag.

// Berra


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad duktig du är på att skriva och uttrycka dig. Din blogg är verkligen jätte bra! Den här bloggen är en av mina favoriter!



MVH Siri.

2011-11-03 @ 18:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0