Luleå lyckades inte knyta ihop säcken

Luleå hade chans att spela sig till semifinal ikväll. Men Djurgården tog sista chansen och reducerade till 3-1 i matchserien.

Djurgården var bättre i två perioder, ändå stod det bara 1-1 inför tredje. Väl där blev det rejäl dramatik. Djurgården gjorde 2-1, men det dröjde inte speciellt länge innan Luleå hade kvitterat genom Karl Fabricius.

Sedan får Djurgården med sig en ytterst tveksam utvisning som drabbade Konstantin Komarek. I powerplay kunde Djurgården också göra 3-2.

Luleå satsade allt framåt då man plockade målvakten Anders Nilsson. Man var ett ribbskott från 3-3 men istället kunde Djurgården göra 4-2 i tom kasse.

Surt men bara att acceptera. Nu blir det hemmamatch på onsdag i ett kokande Coop Arena. Ska Djurgården vinna då måste man vara ruskigt bra. Jag tror Luleå stänger matchserien då. Djurgården orkar inte kriga ner Luleå en match till - defenitivt inte på bortais.

***

Skellefteå gjorde tydligen en riktig grisarmatch då man slog Linköping borta med 0-1. Fördel Skellefteå nu då det är 2-2 i matchserien och närmast match i Kraft Arena på onsdag.

***

Färjestad slog Brynäs borta ikväll med 1-2. Nu blir det tufft gör Gävle-laget att ta sig till semifinal. Match i Karlstad härnäst och även om man vann där nere senast i lördags så tror jag inte Färjestad släpper in Brynäs i den här matchserien en gång till.

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0