Inför kvartsfinal 4

Ikväll kan Luleå skicka ut Djurgården ur slutspelet. Men då krävs seger nere på Hovet, och jag tror det kommer bli tufft. Djurgården måste vinna och kommer kriga för sin överlevnad i denna matchserie.

I hemmalaget är Jimmie Ölvestad och Nils Ekman långtidsskadade. Senast saknades dessutom Marcus Krüger och Mika Hannula på grund av sjukdom. Det är oklart om dessa kommer till spel ikväll.

Luleå saknar bara Elias Fälth. Samma lag som sist med andra ord.

Som jag skrev tidigare så kommer det bli stenhårt ikväll. Frågan är om Djurgården lyckas ladda om, för det såg uppgivet ut hos många av Djurgårdsspelarna efter slutsignalen i lördags.

Och fortsätter man att fokusera på att få motståndarna ur balans och lägga energi på fel saker så har Luleå bra chans att nolla Djurgården i matchserien ikväll.

Jag tror inte ens ett världskrig utanför arenan skulle få årets Luleå Hockey att tappa fokus på vad man ska göra på isen. Alla spelare vet vad man ska göra och har full koll på var man har lagkamraterna ute på isen. Motståndarna skiter man fullständigt i.

Det är mycket på grund av detta som man ikväll har möjlighet att som första lag bli klara för semifinal i SM-slutspelet.


// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0