Inför AIK-Luleå: Rautio i målet

Tre matcher återstår, och kampen om fjärdeplatsen ska till att avgöras denna vecka. För Luleå väntar ikväll AIK på Hovet. Ingen lätt uppgift med tanke på den situaion Stockholms-laget befinner sig i om man tittar på tabellen.

I hemmalaget är alla spelare tillgängliga men trion Johan Andersson och bröderna Ahlström står utanför laget eftersom man anser att dessa tre inte presterat tillräckligt.

I Luleå är Jan Sandström tillbaka i laget och Janne Niniimaa spelar självklart inte, det ska dock inte dröja länge innan han kan spela. Ingen Lavander på isen ikväll heller då hans sambo väntar barn.

Det mest anmärkningsvärda är att David Rautio vaktar kassen ikväll. Rätt beslut om man tänker på att det är viktigt att ha igång två målvakter inför slutspelet om en skulle gå sönder. Samtidigt är det strid om fjärdeplatsen och osäkert om David kommer hålla ikväll efter att inte spelat match på ca en månad. Jaja, är det någon av de tre återstående matcherna som han ska spela är det den här - vi får helt enkelt se hur det går.

Tight och tätt kommer det bli, som vanligt när Luleå möter AIK. Norrbottningarna är inne i en kalasform och jag tror på tre poäng även ikväll.

Mitt Tips: AIK-Luleå 1-2

PS. Väljer bort Luleås match ikväll för att titta på rysaren Frölunda-Modo istället - vilken match det kommer bli!


// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0