Grattis Jörgen!

Jörgen tar hem kvällens tipstävling med sina fyra rätt tipstävlingen som var säsongens sista. Grattis!

Luleå tog ikväll sin andra raka straff-seger då man nollade Modo i Fjällräven Center. Niklas Olausson och Chris Abbott visade vägen i straffläggningen, tillsammans med Anders Nilsson.

Modo dominerade kraftigt större delen av matchen men Luleå går inte att få stopp på för tillfället. Otroligt imponerande att plocka två poäng borta mot ett Modo som slåss om varje millimeter.

Linköping förlorade mot AIK ikväll med 1-2 och därmed säkrade Luleå fjärdeplatsen ikväll. Grymt starkt av Norrbottningarna!

Skellefteå, som föll mot Djurgården ikväll, har seriesegern i egna händer. Men då bör man vinna på lördag mot Linköping hemma.

Just nu är man en poäng före Färjestad och Hv71, det känns som att åtminstone ett av dessa två lag som jagar Skellefteå kommer vinna på lördag. Alltså viktigt att Skellefteå slår Linköping på lördag - även för att få in en vinnande känsla i laget. 

I streckstriden är det fortsatt stenhårt. Just nu ligger AIK på den sista slutspelsplatsen men det kan teoretiskt sett bli så att AIK hamnar i kvalserien efter att den sista omgången är färdigspelad.

På lördag avgörs det.

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0