Bara att buga och bocka

Inför säsongen tippade jag Luleå åtta. Mycket hjärta i det tipset som lika väl kunde varit lägre ner i tabellen. Jonas Rönnqvist har tillsammans med tränarkollegorna överbevisat alla som tvivlade på detta lag inför säsongen - så även mig.

Jonas och "Bulan" har, med sin klara syn på ishockey, lyckats skapa en lagmaskin som är otroligt svår att stoppa då spelet fungerar.

Man ska inte bara hylla tränarna - spelarna gör ett galet jobb ute på isen. Man ser verkligen hur viktigt det är att få alla spelare att dra åt samma håll - att tro på det man gör.

Vi ska komma ihåg att gårdagens match mot Modo genomfördes med en hel del juniorer och med två av de tyngsta pjäserna på backsidan skadade. Man blir mållös bara nu då man sitter och skriver dessa rader.

Nu ska vi inte hylla allt för mycket. Ett mål är uppnått, att vinna fler matcher än vad man förlorar. Nu väntar hemmamatch imorgon lördag mot Frölunda och sedan drar sluspelsfesten igång.

Det ska bli intressant att se vilket lag som blir Luleås motståndare. Vilket lag än Luleå får möta så tror jag man har bra chanser att ta sig till semifinal. 

Vem hade kunnat tro det i mitten på September?

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0