Wallin blir lagkapten - klar för Luleå!

Ikväll blev det klart, Niclas Wallin flyttar hem från Nordamerika och blir lagkapten i Luleå Hockey. Ett mycket bra nyförvärv av Luleå och Lars Bergström.

Wallin kommer tillföra enormt med rutin och stabilitet i det defensiva. Så här säger sportchef Bergström om det senaste nytillskottet:

- Niclas kommer med sina egenskaper och stora rutin att få en naturlig roll som framtida lagkapten och tillika försvarschef i Luleå Hockey, säger Lars ”Osten” Bergström till Luleås hemsida.

- Vi har under en lång tid fört en positiv dialog med Niclas och det känns nu jättebra att vi för framtiden kan räkna in honom i vår grupp med intressanta spelare och den stora utvecklingspotential som finns i vårt lag för att återigen vara en utmanare i svensk ishockey, fortsätter sportchefen.

Och tränaren Jonas Rönnqvist är också nöjd med nyförvärvet:

- För en tränare är tillskottet av en spelare av Niclas Wallins kaliber oerhört värdefull. Det är kanske ingen spelare som kommer att återfinnas högst upp i poängligan men en tuff och genuin spelare som kommer att vara enormt viktig för att ge oss förutsättningarna som behövs för att nå framgång, säger Jonas Rönnqvist till Luleås hemsida.

// Berra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0