Grattis Farsan!

Farsan, alltså Jörgen, tar hem kvällens tipstävling då han är ensam med sina tre rätt. Grattis!

Luleå förlorar ikväll med 3-5 mot Linköping. Såg inte matchen men det ska inte ha varit mycket positivt att notera från denna afton. Dock fanns det några ljusglimtar.

Förstakedjan är fortsatt bra och fortsätter att producera. Chris Abbott och Joonas Vhiko nätade ikväll och vi får hoppas att dessa herrar är lika heta på lördag mot Skellefteå.

Luleå gjorde två av sina tre mål i powerplay. Spelet med en man mer fungerar utmärkt och Elias Fälth fortsätter att producera poäng.

Så till det negativa. Där listan är betydligt längre.

Man ska inte döma det som negativt direkt efter en match men Vili Sopanen ska ha varit osynlig och fått lite speltid i slutskedet av matchen. Ska bli intressant att se hur han står sig i de heta matcherna, vilket vi får se redan på lördag.

Förstår inte varför Anders Nilsson inte får spela varje match. Efter att ha tittat på höjdpunkterna kan man lungt konstatera att Rautio skulle ha tagit minst två av Linköpings mål.

Försvarsspelet är inte alls samma fina tighta samarbete mellan backar och målvakt som det var i höstas. Man går ofta bort sig och tappar tredje-gubben, mot HV71 i tisdags hände det på tre av HV:s fyra mål.

Kommentatorerna på radion sa att Arlbrandt var totalt virrig i pannkakan de två första perioderna. Ingen Olausson på isen - ingen bra Arlbrandt på isen. Så är det. Arlbrandt har gjort dåliga insatser i princip varje gång Olausson inte kommit till spel.

Nu glömmer vi denna match och blickar framåt mot en festlig lördag då det dukas upp till derby i Skellefteå Kraft Arena. Känns otroligt svårt att tippa hur det kommer sluta.

Jag kommer befinna mig på sittplats på lördag. Det ska bli intressant att se matchen från en annan vinkel än ståplats som jag alltid annars befinner mig på.

Självklart kommer det att komma upp en hel del inför-material här på bloggen inför lördagens hockeyfest.


// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0