Två pinnar mot DIF

Det blev två poäng för Luleå Hockey då man besegrade Djurgården med 2-1 efter förlängning. Kunde tyvärr inte vara på plats i Coop Arena och se matchen men enligt rapporter ska Luleå återigen, precis som mot Modo, gjort en skitmatch. Skillnaden var bara den att Djurgården var minst lika dåliga.

Chris Abbott klev fram och avgjorde i sudden, men Luleå behöver ändå värva en målskytt. Skönt med två poäng iallafall, men när ska årets första trepoängare på hemmais komma?

Pierre Johnsson fick göra mål. I torsdags nätade Mats Lavander för första gången på länge och idag alltså Pierre, sitt första mål sedan premiär-matchen mot Södertälje i September. Vem ska överraska oss här näst? Kanske Meijer slår till mot HV71 på tisdag?


**

Modo besegrade Skellefteå med 3-1 ikväll. Modo är heta nu och framförallt så har man fått ordning på försvarsspelet som är otroligt svårt att ta sig igenom.


**

Asplöven tvålade dit Björklöven idag, 6-2 till Happaranda-laget som ser ruskigt starka ut med alla sina nyförvärv. Ett av dem, Jonathan Hedström, gjorde 1+1. En helt okej debut om ni frågar mig.


// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0