Så här måste Luleå spela för att vinna

Nu är den här, den 22 Januari och ikväll är det dags. Om Luleå ska ta med sig alla tre poängen hem till Norrbotten ikväll så måste några saker i spelet fungera klockrent.

1. Målvaktsspelet. Anders Nilsson måste ha en riktigt bra afton och storspela samtidigt som försvaret hjälper honom och spelar desperat framför eget mål.

2. Powerplayspelet. Mycket trafik framför mål och massor med skott, bombardera. Hadelöv brukar kunna växa fram till ett spöke i dessa typer av matcher och för att förhindra det krävs det att han inte ser i princip någonting alls, speciellt i powerplay.

3. Anfallsspelet fem mot fem. Snabba anfall och en fruktansvärd skridskoåkning, då kommer Skellefteå-backarna att få jobba häcken av sig och Luleå kommer få med sig utvisningar. Sedan msåte man vara ruskigt effektiva då väl lägena dyker upp. Har en känsla av att det inte kommer vara något smörgåsbord med chanser uppdukat ikväll.

Fungerar detta är chanserna betydligt större för en bortaseger ikväll, men det kommer ändå att bli stenhårt ute på isen ikväll. Huvva...


// Berra


Kommentarer
Postat av: Larsha

Kommer det inga inlägg efter matchen :)?

2011-01-23 @ 00:58:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0