Inför Luleå-Södertälje: En tuff uppgift väntar

Södertälje på hemmais, vanligtvis ska det vara tre poäng. Vill Luleå fortsätta hänga med i toppen bör det även vara tre poäng mot SSK imorgon. Men det är inte riktigt så enkelt. Södertälje är seriens formstarkaste lag och har inte fölorat under sextio minuter de sju senaste matcherna. En tuff uppgift väntar för Luleå.

I hemmalget är Joonas Vihko tillbaka efter att ha missat torsdagsmatchen. Han bildar kedja med Sebastian Enterfeldt och Simon Hjalmarsson. Vili Sopanen fortsätter i förstakedjan med Chris och Cam. Robin Jonsson och Konstantin Komarek missar morgondagens match. Sebastian Meijer och Kim Karlsson står som standby eftersom man inte bestämt sig än för om man ska spela med tretton eller fjorton forwards. David Rautio börjar i målet.

I Södertälje saknas endast långtidsskadade Petri Pakaslahti. Lukas Kilström spelar mest troligt men är inte helt säker på spel. 

Det kommer bli stenhårt imorgon. Södertälje slåss om en slutspelsplats och Luleå kommer vara revanschsugna efter den blytunga förlusten senast mot AIK. Tror ändå på tre poäng imorgon.


Mitt Tips: Luleå-Södertälje 3-2


// Berra  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0