Grattis Larsha!

Larsha tar hem kvällens tipstävling med sina två rätt. Grattis!

Luleå var ju precis som en del andra lag spellediga ikväll, så jag tittade på matchen mellan Skellefteå-Frölunda - och vilken match det blev.

Skellefteå kom ut stenhårt och gick upp till 2-0. Frölunda åt sig dock in i matchen mer och mer och kunde komma ikapp till 2-2 för att också ta ledningen då man gjorde 2-3 i inledningen av tredje perioden.

Skellefteå kom tillbaka och kunde kvittera. Och då klockan visade 19.19 kunde David Rundblad skjuta in 4-3 till hemmalaget som då såg ut att gå mot tre poäng. Men detta skulle bli en rysare och 19.56 visade Niklas Andersson att gammal är äldst då han kunde skjuta in kvitteringen och därmed fixa matchen till förlängning.

I förlängningen var det hemmalaget som kunde avgöra till publikens jubel då Joakim Lindström i en kontring kunde säkra extrapoängen till Västerbotten.

En riktigt underhållande match som svängde fram och tillbaka och vi börjar oftare att få se dramatik i slutsekunderna. Luleå har råkat ut för det ett par gånger de senaste åren, nu var det Skellefteå som tappade en poäng med fyra sekunder kvar.

Denna spänning som innebär att man aldrig kan vara säker på vinst förän slutsignalen ljuder, gör enligt mig ishockey till världens bästa sport!

***

Modo Hockey är riktigt på gång. Seger med 6-1 ikväll mot Brynäs och därmed är Challes gäng uppe på slutspelsplats. Ska bli intressant att följa detta lag under resten av vintern och in på våren, för slutspel - det tar man sig till.


// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0