Upp till bevis!

Ikväll drar Elitserien igång igen inför slutspurten av grundserien och slutspelet. En match ikväll - två imorgon. På torsdag inleder Luleå striden mot slutspelssträcket och det finns inget annat än vinst på torsdag mot Södertälje.

Laget har bara sig själva och skylla när det gäller varför man satt sig i det här läget. Nu är det upp till bevis och dags att börja spela det spel man spelade i höstas, lasta puckar på mål och kriga för varje millimeter där ute. Då kommer puckarna börja trilla in - precis som i höstas.

Om man tittar på vilket program Luleå har kvar (Ssk borta, Bif hemma, Tik borta, Saik hemma, Dif borta, AIK borta, Modo borta, Frölunda hemma) så kan man direkt konstatera att det hade kunnat se bättre ut. Men det är inget att göra åt, det är bara att gilla läget.

Nyckelmatchrna blir givetvis matcherna mot lagen som Luleå har runt omrking sig och bakom sig i serien. Brynäs, AIK, Modo, Timrå m.fl. Luleå har slutspelet i egna händer och ska fixa detta. Topp fyra får vi se som en ren bonus - men ingen omöjlighet om laget börjar plocka poäng.

Tittade på ett klipp från dagens isträning och fick en härlig känsla i kroppen av det jag såg - något säger mig att det är ett nytt Luleå som vi kommer få se nu efter uppehållet.

Här hittar ni klippet.


// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0