Grattis Tobbe!

Tobbe tar hem kvällens tipstävling. Jag, guffan och tobbe hade alla två rätt vardera men tobbe var närmast då det gällde måltippningen. Grattis!

Luleå Hockey visade upp en otrolig lagmoral då man ikväll vann med klara 5-2 mot Skellefteå AIK. Det var gästerna som gick ut bäst och med lite mindre än halva matchen spelad ledde Skelelfteå med 0-2.

Då tände Luleå på alla cylindrar och jag har sällan skådat en sådan islossning live som den ikväll. På tre minuter och tjugo sekunder gjorde Luleå fyra mål och det var fest i arenan.

Det dröjde bara 44 sekunder in i tredje innan Janne Niniimaa dundrade in 5-2, sitt andra mål för kvällen - i powerplay. Luleå kontrollerade matchen ypperligt och Skellefteå hade svårt att skapa någonting resten av tredje perioden.

En ruskig lagmoral och ett enormt hjärta, kombinerat med en fruktansvärd effektivitet och ett felfritt försvarsspel grundlade kvällens derbyvinst.

Även Niklas Olausson gjorde två mål ikväll och Lavander såg bätre ut än på länge. Kanske är han på väg att få ett lyft - vem vet?

Linköping förlorade ikväll och det innebär att Luleå ligger på samma poäng som Linköping men med sämre målskillnad än Östergötlands-laget. Ny viktig match på lördag - då Djurgården väntar på Hovet.


// Berra

Kommentarer
Postat av: Josef

Har pga all nervositet inför derbyt glömt tippa, men om jag ska vara ärligt så tänkte jag tippa som följande,

LHF-SAIK 1

LHC-MoDo 2

BIF-TIK 2

SSK-DIF 2

AIK-FBK 2

HV71-FHC 1

antal mål 34

2011-02-25 @ 00:30:08
Postat av: Tobbe

Tackar! Hade dock gärna bytt ut den här segern mot nåt annat..

2011-02-25 @ 15:36:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0