Förlåt mig "Foppa" - vi får ju inte glömma dig!

Glömde ju att skriva om MR.Great som gjorde comeback natten mellan fredag och lördag. Forsberg var tydligen lagets bästa spelare, och Colorado förlorade med 3-1 mot Columbus. Det säger det mesta om Colorado, och än mer om Peter Forsberg.

Jag har valt att inte ta upp Forsbergs comeback över huvudtaget på bloggen eftersom jag är så sjukt less på att läsa om alla dessa försök att komma tillbaka, vilket är detta i ordningen - tionde kanske??

Forsberg var och kommer alltid att kommas ihåg som en av de största - men nu skämmer han bara ut sig själv. Lägg ner karriären som du skulle lagt ner för flera år sen. Tror inte att det kommer hålla den här gången heller - men det har vi vant oss vid nu.

I natt spelar hans Avalanche mot Nashville, det ska bli intressant att se hur många baklängesmål han är inne på den här matchen.

Skrev detta inlägg, som med största sannolikhet kommer bli det första och sista som skrivs om Forsbergs comeback - på den här bloggen. Kvällstidningarna kommer väl fortsätta mata med nyheter och comeback-försök tills vi gräver ner honom.


// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0