Lyckligt slut på julfesten

Det blev en lyckad julfest i Coop Arena tillsist. Luleå besegrade Modo med 3-2 i sudden efter att Niklas Olausson med ett skott från förlängd mållinje sänkt Modo och avgjort matchen. Starkt av Luleå att knipa två poäng med tanke på att man låg under med 0-2 ett tag.

Johan Harju ser bättre och bättre ut för varje match som går. Framför allt är det bettet i skridskoåkningen som ser vassare ut och han fullföljer tacklingar i varje situation.

Dessutom ett mål från hans klubba ikväll, även om det egentligen borde tillskrivas Sebastian Enterfeldt. Vilken magisk passning från Enterfeldt, Harju behövde bara sätta dit bladet och stöta in 2-2.

Johan Fransson gjorde en helt okej match idag. Niklas Olausson var som vanligt bra, och speciellt het när det är Modo som står på andra sidan. Det är ingen slump att det är han som får avgöra matchen i förlängningen.

Elias Fälth gjorde Luleås första mål för kvällen då han reducerade till 1-2 efter ett skott utifrån som letade sig in i mål.

Luleå gör en bra match och borde med hyfsad effektivitet enkelt ha tagit hem alla tre poängen. Men med tanke på att man låg under med 0-2 så är jag ändå nöjd med två poäng ikväll. De övriga resultaten gick med Luleå ikväll, det innebär att man nu ligger tvåa i tabellen.

Nu väntar ny hemmamatch redan på onsdag då Färjestad gästar Coop Arena.

***

Nu är det fullt fokus på Junior-VM och Sverige som kliver in i turneringen ikväll. Match mot Lettland är det som gäller, den visas på SVT och drar igång 23.30.

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0