Inför Luleå-Djurgården: Gustafsson i mål

Imorgon lördag möts Luleå och Djurgården i Coop Arena. Luleå kastas från ett hett möte direkt till ett annat. Matcherna mot Djurgården har utvecklats till rena rama derby-fighterna med mycket prestige och kamp som innehåll.

Tränar-teamet låter Johan Gustafsson fortsätta stå. David Rautio kommer behöva matchas in eftersom Gustafsson kommer vara borta ett antal matcher för Luleå då han med 99 procents säkerhet kommer bli uttagen till J-VM.

Men det är helt rätt att Johan får fortsatt förtroende mot Djurgården. Som Johan spelade mot Skellefteå hade det varit rent sagt idiotiskt att byta målvakt inför morgondagens möte med "tunnelbane-åkarna".

Det är exakt samma lag som senast även bland utespelarna, och det ska bli intressant att se om Luleå kan svara upp med samma fart och krigar-inställning som mot Skellefteå. Då kommer det bli en svettig eftermiddag för Djurgården.

Nu är det upp till bevis.

Efter två riktigt bra bortamatcher (Hv71 och Skellefteå) men två pinsamma hemmainsatser (Linköping och Timrå) är det dags för Luleå att visa upp sig från sin bästa sida även inför publiken i Coop Arena.

Jag tror på Luleå-seger och Toni Koivisto som målskytt. Två strutar mot Skellefteå AIK Hockey, han är på gång.

Tips: Luleå-Djurgården 3-1

// Berra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0