Seger mot Sparta Prag

Det blev vinst med 2-1 för Luleå i andra matchen i European Trophy. Sami Sandell och Konstantin Komarek blev målskyttar för hemmalaget som fick stående ovationer av hemmapubliken de sista minutrarna.

Komarek fick en tackling mot knät och fick kliva av under tredje perioden. Det återstår att se hur allvarlig skadan är.

3872 personer var på plats i Coop Arena idag. En riktigt bra siffra med tanke på att det var fotbollsderby mellan Boden och IFK Luleå samtidigt på Boden Arena.

Enligt de som sett matchen verkar Luleå höjt sig avsevärt från gårdagen och det skulle ha slutat med betydligt större segermarginal idag.

Jaja, en seger är alltid en seger. Nu väntar Jokerit på bortais den 18/8. Imorgon inleder Skellefteå träningsmatchandet när man möter Växjö.