Inför Luleå-Slavia Prag: Lassinantti vaktar målet

David Rautio har varit sjuk i veckan och Johan Gustafsson befinner sig i Lake Placid med juniorlandslaget. Det innebär att Joel Lassinantti får chansen direkt att visa vad han går för mellan stolparna.

Juniormålvakten får back up av inlånade före detta Luleå-målvakten Gusten Törnqvist, som ordinarie spelar med Asplöven i Division 1. Kul för Joel att han får möjlighet direkt att visa vad han går för, hoppas att han tar vara på den här chansen nu.

Som jag skrev tidigare så spelar inte Cam Abbott idag på grund av huvudet och Jan Sandström är som ni vet borta från spel ett tag till efter sin ljumskoperation. Niclas Wallin är sliten efter ett långt slutspel med San Jose och står över dagens match. Står över idag gör även Daniel Mannberg och Sebastian Meijer.

Det ska bli roligt att se hur lagledningen kommer hantera matchningen av laget. Det är tävlingsmatch och turnering, då vill man självklart vinna. Samtidigt är det försäsong och det är viktigt att alla spelare får chansen från första början att visa upp sig.

Laget mot Slavia Prag
Joel Lassinantti (Gusten Törnqvist)

Johan Fransson, Elias Fälth
Simon Hjalmarsson, Chris Abbott, Mattias Persson

Robin Jonsson, Lukas Kilström
Damien Fleury, Niklas Olausson, Johan Harju

Topi Jaakola, Marcus Fagerudd
Joonas Vihko, Ville Viitaluoma, Sami Sandell

Daniel Gunnarsson, Jonas Berglund (extra forward)
Konstantin Komarek, Sebastian Enterfeldt, Kim Karlsson

Nedsläpp 18.30 i Coop Arena!

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0