Första isträningen avklarad

Så var den första isträningen avklarad. Spelarna började droppa in på isen strax före 10.30 och efter ett ca 45 minuters intensivt pass började spelarna sakta droppa av.

Med tanke på att det var första träningen tycker jag ändå att det såg rätt så bra ut, och tempot under och mellan övningarna var häftigt att se. Men visst var det en hel del sega ben.

Några korta noteringar från första isträningen:

*Det kommer göra ont att stå ivägen för Johan Harjus handledsskott i vinter. Jösses vilken bössa karln har.

*Daniel Gunnarsson var en positiv överraskning. Grymt skicklig med klubba och puck i fart, dessutom ett riktigt bra slagskott.

*Bröderna Abbott var sig lika. Full fart och rakt på mål. Det fanns inga ögon på isen som glödde lika mycket som deras när de tappade pucken eller blev tacklade.

*Konstantin Komarek kommer bli riktigt bra i vinter. Han hade brottningsmatch ensam mot Sebastian Enterfeldt och Kim Karlsson om pucken. Komarek tog sig ur de bådas grepp och drog iväg med pucken.

*Flippmackan som Niclas Wallin slog från defensiv zon över hela mittzonen höll världsklass. Bodensonen har oslagit en och annan macka i vinter.

*Ville Viitaluoma klev av tidigt från träningen. Oklart varför.

Det var lite reflektioner från första träningspasset. Ganska många spelare stannade kvar längre på isen och körde extra. Nu är det två veckor av intensiv träning som gäller innan det är dags för den första träningsmatchen. Slavia Prag hemma den 13/8 i Coop Arena.

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0