Förlust mot Slavia Prag

Det blev förlust med 1-2 mot Slavia Prag i säsongens första träningsmatch. Det var många vilsna spelare och sega ben.

Publik: 4050.

Johan Fransson blev utsedd till matchens lirare, med all rätt. Kyliga dragningar och finter i mittzon som fick en att tappa andan för en kort stund.

Joel Lassinantti gör en fullt godkänd debut i A-laget. Men 0-1-målet får han ta på sig efter att ha släppt en retur rätt ut i banan.

Luleås mål och kvittering gjordes av Joonas Vhiko, ett riktigt klassavslut av finnländaren. Slavia Prag spelade smart hela matchen och gick på kontringar.

Det var också en kontring som avgjorde matchen när Lukas Kilström gick bort sig på offensiva blå med drygt tre minuter kvar att spela. Det hela resulterade i ett två mot en-läge och 1-2 var ett faktum.

De nya spelarna, bortsett från Johan Fransson, såg rätt så vilsna ut i Luleås spelsystem. Precis som det ska vara på försäsongen, ni minns ju hur det gick mot Björklöven i fjol...

Ett utropstecken ikväll var Marcus Fagerudd, en 18-åring som ratats av det finska juniorlandslaget. Spelade med stort självförtroende och var riktigt stabil. Dessutom har han ett fint slagskott som han fick visa upp några gånger. Ett riktigt fynd.

Imorgon (söndag) fortsätter European Trophy då match två i turneringen väntar. Sparta Prag är det som står för motståndet. Jag kommer att ha fullt upp under hela dagen och kommer inte vara på plats i Coop imorgon. Kommer bli relativt dött på bloggen men ni kan räkna med ett inlägg kring matchen och resultatet på kvällen.

// Berra

Kommentarer
Postat av: Viktor

Sluta stava Vihko fel nu berra ;)

2011-08-15 @ 16:57:24
Postat av: Berra

Viktor: hahaha glömmer alltid bort det där;) ska försöka tänka på deti fortsättningen :)

2011-08-15 @ 21:15:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0