Skellefteå har kvitterat

Efter en sjuk tillställning i Kraft Arena, som nästan aldrig ville ta slut, blev Jimmie Ericsson matchhjälte då han satte 3-2 17.55 in i den femte perioden.

Färjestad satt i förarsätet matchen igenom men Skellefteå lyckades komma tillbaka både från 0-1 och 1-2 underlägen. Vilken fantastisk match detta var.

Bara hoppas att kommande matcher blir lika jämna och tighta. Jag står dock fast vid att Färjestad nu tar tre raka.

Finns väl inte mycket mer att säga. Två bra lag som ger allt för att vinna och då blir det såna här matcher. Match tre väntar nere i Karlstad på lördag. Blir intressant att se vilket av lagen som laddat om bäst efter kvällens urladdning.

Kväellens macka: Adam Larssons passning bakifrån egen förlängd mållinje upp till Christian Söderström på offensiva blå höll hög klass.

Kvällens gubben i lådan: Anders Söderberg snittar inte någon enorm istid per match i Skellefteå. Men ikväll, då han väl var inne, skötte han sig fruktansvärt bra. Uppåkningen av Färjestads-försvaret och framspelningen till Niclas Burströms kvitteringsmål var magnifik. Att han sedan är inne på isen i anfallet då Jimmie Ericsson avgör tror inte jag är någon slump.

Kvällens handske: Emil Kåbergs hockeyhandske hängde på tork i en av pauserna då den överångades och brandlarmet utlöstes. Arenan fick utrymmas och matchen försenades en aning. Men vi får ha överseende med detta. Det är inte lätt att handskas med sån där utrustning.

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0