Nattens NHL: Börjar Vancouver darra?

Vancouver Canucks hade 3-0 i matcher mot Chicago. Det har nu förvandlats till 3-2. I natt körde Blackhawks över Canucks på bortais då man vann med hela 5-0.

Hemmamatch väntar nu för Chicago då man kan få fram en sjunde avgörande vid seger, och frågan är - börjar Vancouver darra nu?

***

Satt uppe och såg det fjärde mötet mellan Montreal och Boston i natt. Montreal som inledde med två raka bortavinster förlorade den tredje matchen som spelades på hemmais för några dagar sen, och i natt blev det ny förlust i Bell Centre.

Boston tog en blytung sudden-seger och vann med 5-4. Boston som var uträknade av de flesta efter två raka hemma-förluster är nu med i allra högsta grad och nu väntar match fem i Bruins hemmakula. Precis som före slutspelet tror jag fortfarande att denna serie går till sju matcher.

***

San Jose bortaslog Los Angeles Kings i natt med 6-3 och leder nu med 3-1 i matcher. Den här serien känns rätt så avgjord då Sharks kan stänga den på hemmais natten mot söndag.

***

Så till nattens två matcher:

Philadelphia-Buffalo
Anaheim-Nashville

Det står 2-2 i båda dessa matchserier och det känns som att de två lag som vinner sina respektive matcher i natt kommer ta sig vidare från dessa matchserier.

// Berra

Kommentarer
Postat av: Josef

Jag tror att Blackhawks kommer vända på det, 4-3 blir det för mästarna!

2011-04-22 @ 11:54:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0