I natt avgörs Rangers och Henkes öde

New York Rangers besegrade New Jersey Devils med 5-2 ikväll. Ni som har koll på slutspurten av NHL:s grundserie vet att Rangers öde avgörs beroende på hur det går i matchen som spelas i natt klockan 01.00 mellan Carolina och Tampa Bay.

Rangers var tvingade att vinna ikväll och gjorde det, men det är alltså inte säkert att det räcker. Vinner Carolina mot Tampa i natt får Henrik Lundqvist och hans lagkamrater ta semester - samtidigt som Carolina Hurricanes kniper sista slutspelsplatsen i Eastern Conference.

Dramatik in i det sista alltså. Stackars Rangers-spelare som spelade sin match redan 18.30, lokal tid, och sen måste vänta flera timmar på att Carolinas match ska färdigspelad.

Såg Rangers match ikväll och jag hoppas verkligen att vi får se detta klassiska lag i Stanley Cup-slutspelet istället för Carolina. Jag tycker det känns som ett halvtråkigt lag.

Men hur man än vrider och vänder på det ska det mycket till för att Carolina ska förlora på hemmaplan i en sån här viktig match mot ett Tampa Bay Lightning som inte har något att spela för.

Ruskigt spännande blir det i allafall.

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0