Grattis Ö-vik!

Ni klarade det. Modo Hockey spelar i elitserien även nästa säsong. Hela Fjällräven Center utbröt i ett jubel som både innehöll glädje och lättnad då slutsignalen ljöd ikväll.

Modo besegrade Södertälje med 2-0 efter en målexplosion i andra perioden då Modo gick från 0-0 till 2-0 på åtta(!) sekunder.

Modo är ett bättre hockeylag än Södertälje och det är fullt rättvist att Challe Berglunds gäng spelar i elitserien till hösten.

För Peter Popovics mannar blev det en tung afton och nu väntar, som så ofta då ett elitseire-lag åker ur, en rejäl spelarflykt från SSK som nu får börja bygga en starkt allsvensk trupp inför kommande säsong.

Grattis Modo.

Grattis Ö-vik.

***

Imorgon lördag är det dags för den tredje finalen mellan Färjestad och Skellefteå. Jag tror det kommer bli ännu en riktig rysare som mycket väl kan gå till sudden.

Men ni som följer bloggen flitigt vet att jag tror på tre raka nu till Färjestad och imorgon inleds den sviten i Löfbergs Lila Arena.

Skellefteå kommer komma ut stärkta efter sudden-vinsten senast men Färjestads maskin, då man rullar på fyra offensiva och producerande kedjor, kommer att bli avgörande.

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0