Fabbe, Lavander, Harju och SM-final 2

Enligt Sportbladet vill Luleå Hockey göra sig av med Karl Fabricius och Mats Lavander. Ingenting är bekräftat men tystnaden från Luleå kring dessa två spelare skapar självklart spekulationer.

Jag förstår om Luleå inte är nöjda med prestationerna från dessa spelare den gågna säsongen. Samtidigt är det viktigt att ha kvar spelare med enormt hjärta för klubben, så kallade kulturbärare.

Om Burra lägger av och dessa två försviner ser jag, i den trupp som är klar hitttills inför nästa säsong, bara Jan Sandström som en spelare av den sorten.

Men mycket kommer hända fram till Augusti och det är som sagt ingenting som är klart ännu.

***

Sportbladet berättar även att om Johan Harju väljer att flytta hem till Sverige och elitserien så är det Luleå Hockey som gäller.

Om man skulle få hem Johan så är det en enorm förstärkning framåt - dessutom har han ett stort hjärta för Luleå.

***

Ikväll är det dags för den andra finalmatchen mellan Skellefteå och Färjestad. Skellefteå Kraft Arena är utsålt och är det någon match som Skellefteå ska vinna i den här serien så är det denna.

Tror man kniper en vinst ikväll, mycket tack vare hemmastödet och en stor revanschlusta från den första matchen. Sedan tar Färjestad tre raka och mitt tips fullbordas.

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0