Bekräftat

Luleå Hockey går idag ut och bekräftar det som har varit klart en längre tid. Mattias Persson och Sami Sandell kommer spela i elitserien och Luleå kommande säsong.

Vet inte så mycket om dessa spelare men Mattias Persson känns som den bättre av dessa två. Samtidigt får man ha i åtanke att det här inte är några spelare som ska bära laget kommande säsong.

Forwardssidan börjar fyllas och jag börjar bli mer och mer tveksam till att Jonas Berglund kommer få ett kontrakt. Känns som att Komarek och Harju är de två sista pusselbitarna som ska in, men det kan bli någon annan också.

***

AIK gjorde idag klart med en trio nya spelare. Robert Rosén från Modo, Linus Videll från Södertälje och Tobias Viklund från Frölunda.

Tycker AIK bygger helt rätt. Det ska bli intressant att se om AIK kan motsvara denna säsongs succé även nästa säsong.

***

Ikväll är det dags för den fjärde finalen mellan Skellefteå och Färjestad. Västerbottningarna känns piskade att vinna på hemmais ikväll, annars är detta över.

Förlust ikväll för Skellefeå innebär nämligen tre matchbollar till Färjestad, varav två på hemmaplan, och det kommer man aldrig släppa.

Som sagt, viktig match ikväll i Kraft Arena men jag tror, som ni vet, på tre raka för Färjestad och ikväll tar man andra raka och avgör sedan på torsdag i Löfbergs Lila.

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0