Rättvis AIK-seger

AIK vann kvällens derby mot Djurgården rättvist med 5-2. Djurgården blixtrade till en stund i andra perioden men sett över hela matchen så var AIK bättre på allt, både på isen och på läktaren.

Johan Andersson i AIK var glödhet och frälste Gnaget-supportrarna två gånger om.

Djurgårdsanhängarna lämnade läktarna ett bra tag innan matchens slut medans AIK-publiken skanderade "Ni är sämst i stan, Djurgårn!"

En riktigt trevlig match att titta på med neutrala ögon. AIK imponerade på mig samtidigt som Djurgården inte såg ut som ett lag som enligt många experter är tippade att hamna topp 4.


// Berra

Kommentarer
Postat av: Larsha

Så du går också under skaran experter. Om jag inte minns fel så tippade du också dom på en 3:e plats ;)

2010-09-29 @ 08:50:12
Postat av: Berra

Precis Larsha;) Det är just de jag menar, har också tippat dem högt upp och tror också at tdem kommer hamna där men jag skrev att just ikväll så såg Djurgården inte nog bra ut för att kunna ro hem en tredjeplats eller top 4 som de av många blivit tippade.

2010-09-29 @ 15:46:53
Postat av: Larsha

Jaha okej, men djurgården har inte samma spelskickliga backar som förra året och de kräver deras spel. Ersätta Klubertanz Timmy och nu Ragnarsson skadad. Så förståligt att de har tappat lite av fjolåretsspel.

2010-09-29 @ 15:54:09
Postat av: Berra

Joo, men som LG-Jansson sa på sportradion. Djurgården har fått lite övertro på sig själva efter finalplatsen i våras och i år vill man ofta spela lite överkonstruktivt. Och precis som du säger så har man inte materialet till det i år, man måste spela rakt och storma på som man gjorde i fjol.

2010-09-29 @ 18:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0