Ett mardrömmsbesked - om det stämmer

Luleåbacken Pierre Johnsson har varit skadad och missat ett par matcher men man har räknat med att han ska göra comeback på torsdag.

Nu har det dock kommit fram att det är betydligt värre med Johnsson än vad det har uppgetts och i värsta fall så kommer han inte spela någon tävlingsmatch föräns efter årsskiftet.

NSD-bloggen "Rödgul röra" berättar om att Luleå Hockey kommer göra en ordentlig utredning och jobba fram en rehabplan som kommer få ta den tid det tar. NSD har haft fel förr och det är väl bara att hoppas att det är så nu också, men om vi sätter oss in i det faktum att det som NSD säger stämmer-vad innebär då detta?

Med största säkerhet så kommer Pierre bli borta ett par månader, vilket är ett stort avbräck för Luleå och deras backbesättning. Det är ingen kattastrof, Luleå har spelat utan honom nu under seriestarten och ni vet ju hur det har gått. I längden så behövs han dock på backsidan som inte kommer klara av så många skador till under vintern.

Pierre gör alltid bra matcher och med sin stentuffa spelstil så har han blivit en publikfavorit i Coop Arena. Tragiskt bara att han ska ha så otur med skador, men på sikt så är väl det här den bästa lösningen, även om det just nu inte känns nå roligt alls.

Som sagt, inget bekräftat än men det känns inte bra och det kan säkert stämma det som NSD säger.

Fortsättning följer.



Krigaren Pierre Johnsson kan komma att bli borta länge, vilket skulle vara mycket tragiskt.


// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0