Delad seger

Det har blivit en liten lustig situation i tipstävlingen mellan mig och tobbe som båda hade tre rätt var i kvällens tipstävling. Utslagsgissningen med totalt antal mål lyckades inte heller skilja oss åt där antalet mål ikväll blev 29 stycken. Jag hade gissat på 26 och tobbe på 32, därmed är vi båda lika nära det rätta antalet. Detta gör att vi inte har någon vinnare av den första omgången och därför så har jag beslutat att vi delar på segern ikväll, men en ny regel införs till nästa torsdag för att slippa fler delade segrar. Den som är mest positiv i sitt tips om hur många mål det blir kommer också vinna i ett sånt här läge. Alltså så om regeln hade gällt ikväll så hade tobbe vunnit eftersom han tippat 32 mål och jag 26 mål. Detta införs alltså till nästa omgång men gäller endast vid sånna här situationer då två tävlande är lika nära det rätta antalet. Nu vet ni det.

Så till kvällens match mellan Djurgården-Luleå, en match som Luleå kunde vinna med 2-3 efter rejäl nerv i sista perioden. Luleå spelade smart och gjorde en riktigt bra bortamatch i två peridoer och man hade en betryggande 0-3 ledning inför tredje. Det skulle dock bli nervös efter att Luleå backat hem och bjudit in Djurgården i matchen som med lite flyt kunde ha kvitterat i slutet.

Hur som helst så är det starkt gjort att ta med sig alla tre poäng som bortalag på Hovet och det gjorde Luleå ikväll. Fabricius sliter otroligt hårt och spelar mycket box-play, han förtjänar beröm, dessutom två assist från hans klubba ikväll.

Cam Abbotts avslut till 0-3 var snyggt, men frågan är om inte Janne Niinimaas framspelning höll ännu högre klass.

En härlig krigarinsatts av Luleå Hockey som fortsätter att knäppa hela hockeysverige på näsan.

Skellefteå besegrade AIK hemma ikväll med 3-2, det blev spännande i slutsekunderna men Skellefteå kunde ro hem tre poäng efter mål av blandannat David Runblad. 

Avslutar med en låt som passar in väldigt bra just nu, bara knäppa upp Elitserietabellen och lyssna! Klicka här

// Berra


Kommentarer
Postat av: Jörgen

Grattis Berra och Tobbe.

Vi andra får komma igen till nästa omgång.

2010-09-30 @ 22:56:53
Postat av: Larsha

Nu har jag och Jörgen släppt upp er lite men vi börjar på allvar nästa vecka:)

2010-10-01 @ 08:14:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0