Grattis Danne!

Danne tar hem kvällens tipstävling då han prickade in fyra av kvällens fem matcher, stort grattis!

Luleå blev nollade nere i Karlstad ikväll med 3-0. Man verkar ha förtvivlat svårt med att göra mål där nere. Såg inte matchen men Luleå ska ha varit riktigt bra första perioden för att sedan spela riktigt dåligt andra och tredje, och det håller inte på den här nivån.

Marcus Paulsson var stekhet och stod för samtliga FBK-mål ikväll. Salak har vuxit fram till ett spöke för norrbottningarna, men när man endast skjuter tre skott på mål under den sista perioden blir det jobbigt att hämta igen ett 0-3-underläge.

Nya tag på lördag då det är bortamatch mot Timrå, som ikväll besegrade Modo på bortais med klara 1-5.

Skellefteå gick upp som ny tabelletta ikväll efter att man slog Brynäs med 4-2. Nyförvärvet Ville Koistinen gjorde mål för västerbottningarna andra matchen i rad och Jocke Lindström fortsätter producera poäng.

Frölunda såg ut att gå mot en trepoängare borta mot Djurgården men fick nöja sig med två poäng efter att man tappat en 0-3 ledning till 4-3, man lyckades alltså som sagt ändå kvittera och få med sig två poäng efter seger på straffar.