Enkel seger

Linköping var bleka, Luleå var stekheta. Kvällens seger med 4-1 var så rättvis som en seger kan bli. Linköping var inte ens nära och Luleå visade åter igen upp ett riktigt fint försvarsspel, anfallsspelet var det inte heller något fel på.

Arlbrandt fortsätter att producera poäng och gjorde två mål ikväll - ett på straff.

Chris Abbott visade upp riktigt fina dribblingskvaliteér vid 2-0 då han lurade upp Fredrik Norrena på läktaren så det stod härliga till.

Norrena var otroligt ostabil och liknade fjolårets upplaga av Mattias Modig, puckar rakt ut och enkla skott i plocken som han inte lyckades hålla.

En av kvällens härligaste besked var ändå att se hur boxplay-spelet klaffade, är ruskigt imponerad av försvaret med en man mindre som är fruktansvärt tätt.

Riktigt härlig stämmning på läktaren ikväll och sittplats skötte sig riktigt bra då man skapade en elektrisk stämmning i arenan.

Ny match på torsdag då Luleå gästar Scandinavium och Frölunda. Ett frölunda som ligger tvärsist i tabellen, ändå känns det väldigt ovisst hur den matchen kommer sluta. Spelar bara Luleå som man gjorde ikväll så är jag dock inte ett dugg orolig.

Skellefteå besegrade Timrå ikväll, även den matchen slutade 4-1. Skellefteå hakar därmed på i toppen och håller avståndet upp till Luleå på sex poäng.

// Berra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0